top of page

Thea T. Holm har kvalifisert seg til semifinalen i Norske Talenter på TVN.

Fredag 29. september fikk Thea "Gullknappen" av Dennis Storhøy for sin fremføring av Hypnosis av Ian Clarke. Hun ble da direkte kvalifisert til semifinalen i Norske Talenter som sendes fredag 17. november kl 20.00 på TVN. Fredag 17. november spiller hun for deltagelse i finalen, la oss stemme Thea frem!
Norsk Fløyteforum tok en liten prat med fløytetalentet som er elev ved Drammen kulturskole.

 

76F41A48-6AD6-491C-AF5F-A1AA54A7872E.jpeg

Thea 5 år med sin første fløyte

Thea i konsentrert øving

Thea sier hun startet på fløyte etter at en av hennes søstre startet på fløyte. Hun ble da med på spilletimene, og ble så betatt av fløytespill, og dermed var det gjort.
Jeg startet med en loopfløyte, og syntes det var moro. Etterhvert som nivået utviklet seg, deltok jeg også i Norsk Fløyteforums nasjonale fløytekonkurranse. Første gang i Kristiansand, og deretter når konkurransen var i Lørenskog. Jeg er litt konkurransemenneske, så å delta der var skikkelig gøy og motiverende, jeg vant jo også min klasse i Kristiansand, sier Thea fornøyd.Thea har sine faste øverutiner, og øver minst én time hver dag. Hun sier videre at hun er veldig glad i musikken til Ian Clarke som inspirerer henne, og hun ser frem til å få høre og møte han under FløyteFest i Skien 13. januar neste år.
Vi kommer litt videre inn på hvorfor hun meldte seg på til Norske Talenter, og da sier Thea at det var egentlig hennes mor som meldte  henne på til konkurransen. Først tenkte jeg at det var litt skummelt å være påmeldt, men så tenkte jeg at det var jo litt stort å få være med, så liker jo også å konkurrere sier hun. Det nå bare dager igjen før semifinalen, og Thea sier hun er spent, men gleder seg enormt til å få fremføre stykket hun har forberedt. Vi spør hva hun skal spille, men da sier hun at det er nok hemmelig. Norsk Fløyteforum ønsker Thea all hell og lykke i semifinalen, og vi oppfordrer da selvfølgelig alle som elsker fløyte å stemme frem Thea, slik at vi kan få oppleve Thea med sin fløyte også i finalen i Norske Talenter. 
Fredag 17. november kl 20.00 på TVN.

Heia Thea!

bottom of page